Tilaa materiaalia

Täältä voit tilata painettua materiaalia yksityiseen käyttöön tai suuremmissa erissä. Pääset tutustumaan materiaaleihin täällä.

Materiaaleja lähetetään joka toinen viikko, ja paketit lähetetään Postin toimipaikkoja hyödyntäen. Lähetämme kotiovelle ainoastaan kirjekokoiset lähetykset (=enintään 300 omatarkkailukorttia TAI 150 esitettä). Pakettien lähettämistä varten kysymme tilauslomakkeella myös matkapuhelinnumeroasi. Täytäthän tilauslomakkeen huolellisesti. Mikäli tilauksesi on kiireellinen, tiedustelethan erikseen pikaisemman toimituksen mahdollisuutta sähköpostilla info(at)tunnerintasi.fi.

Materiaalin tilaus on maksutonta Suomeen ja Ahvenanmaalle. Huomioithan kuitenkin, että noutamatta jääneistä paketeista veloitamme sekä lähetyksestä että palautumisesta aiheutuneet kulut.


VARASTOTILANNE 20.3.2019: 
Varastossa ei ole tällä hetkellä kaikkia materiaaleja saatavana. Toistaiseksi postiin lähetetään ainoastaan ne tilaukset, jotka saadaan kokonaisina matkaan. Jos olet tilannut loppunutta materiaalia, koko tilauksesi lähetetään vasta uuden painoerän tultua. Jos tarvitset yksittäisiä materiaaleja sitä ennen, ota yhteyttä info@tunnerintasi.fi.

 
 

Tutkitko rintasi?