Tissisaunat Helsingin Uunisaaressa 20.6.

Tissisaunat ovat palanneet!!!

Tule mukaan saunomaan, ota kaveri mukaan ja jaa kutsua eteenpäin!

Muutama vuosi sitten Uunisaaressa järjestetyistä tissisaunoista tuli hitti! Nyt tissisaunat palaavat päivitetyllä tissitiimillä isommin kuin ennen! Tissisauna is back!

Meillä on suuri ilo ja kunnia saada europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen mukaan saunomaan. Luvassa on myös muuta ohjelmaa, syötävää ja parhaat jutut. Pidetään yhdessä mukava saunailta, jossa kaikilla on hyvä olla. Keskustelu kulkekoon rintaterveydestä, omatarkkailusta aina niihin sfääreihin asti, johon se on kulkeakseen. Nautitaan Suomen suvesta täysillä!

Tissisaunat Helsingin Uunisaaressa järjestetään 20.6.2023. Ilmoittaudu pian, sillä paikat täyttyvät nopeasti. Saunavuoron hinta on 5€ ja kuljetus saarelle 6€/suunta.

Vuoro 1. 15.30- 17.00 (tissillisille), rintojen omatarkkailun opastaja sekä Tissimissi tavattavissa.
Vuoro 2. 17.15- 18.45 (tissillisille), myös Sirpa Pietikäinen tavattavissa.
Vuoro 3. 19.00- 20.30 (kaikille rintojen terveydestä kiinnostuneille), juhlallisuudet käynnissä kahvilassa klo.19.00 eteenpäin.

Tissisaunat Turun Meri-Karinassa järjestetään 1.9.2023, laitahan päivämäärä jo kalenteriin 🙂

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Oppimateriaalipaketti rinnoista, menkoista ja gynejutuista

Tunne rintasi ry ja Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry lyöttäytyivät yhteen ja lähtivät kehittämään nuorille suunnattua oppituntia, jossa syvennytään lähestyttävästi rintaterveyteen, kuukautisiin ja gynekologisiin sairauksiin ja

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content