Sosionomiopiskelija Miia on Tunne rintasi ry:n uusi harjoittelija!

Moro tyypit! Tässä esittäytyy Tunne Rintasi ry:n uusi harjoittelija Miia. Olen tuleva sosionomi (AMK) ja työskentelen opintojen ohella vaateketju UFFilla.  

Työharjoittelujaksoni kestää kymmenen viikkoa, eli olen mukana messissä aina lokakuun loppuun saakka. Tunne Rintasi ry:n tiimi on ottanut minut super lämpimästi vastaan. Pääsin porukan tuella heti mukaan järjestökentän pyöritykseen. Jo ensimmäisen viikon aikana opin paljon uutta asiaa omatarkkailusta ja rintaterveydestä. Ja paljon on vielä luvassa.

Työskentely kolmannella sektorilla on kiinnostanut minua jo opintojeni alkuvaiheessa, joten on erityisen siistiä päästä harjoitteluun juuri Tunne Rintasi ry:lle. Yhdistyksen arvomaailma kohtaa omani, mikä tuntuu tärkeää nykyajan työelämässä. Olen kiinnostunut kehorauhaan ja -suhteeseen, yhdenvertaisuuteen sekä tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä ja koen, että yhdistys on huomioinut näitä teemoja myös viestinnässään.

Helsingissä olen virallisesti keltanokka. Muutin kehäkolmosen sisäpuolelle vasta pari vuotta sitten kotikaupunkini Oulun ja muutaman muun mutkan kautta. Nyt asun Itä-Helsingissä avopuolisoni ja pölyttyneen ukulelen kanssa. Vapaa-ajalla kirjoitan, juon liikaa kahvia ja haaveilen surffilomista Etelä-Amerikassa. Rakastan kasvisruokaa, aamuaurinkoa ja uuden kirjan tuoksua. Minua liikuttaa arkiset kädenojennukset, tarinat ihmisyydestä sekä tuntemattomien vastaantulijoiden hymyt kaatosateessa, kun kaikki ovat jo luovuttaneet kastumisen suhteen.

Syksyn kynnyksellä ihmiset kai tavallisesti toivottavat toisilleen voimia, tsemppiä ja jaksuhaleja. Muistuttavat kaapin perälle unohtuneesta D-vitamiinilisästä. Valo vähenee ja arjen rattaat aloittavat taas tasaisen raksutuksensa. Haluan siis toivottaa voimia ja tsemppiä kaikille, mutta haluan myös sanoa, että välillä tulee päiviä, jolloin ei jaksa tsempata tai hymyillä ja se on täysin ok. Ollaan tänä syksynä armollisempia itsellemme. Ja muistetaan se D-vitamiinilisä.

Ihanaa alkavaa syksyä, tästä se lähtee! Palataan linjoille.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Tissit, rinnat, boobsit – viharakkaus-suhteemme kohde

Uutenavuotena järjestösuunnittelija tuumailee historiaa tisseistä, rinnoista, boobseista. Lähteenä toimii #järjestösuunnittelijajuoksee-kampanjassa mukana treenailevan Annika Kaarnalehdon kirja ”Rinnat”. Annika on myös Tunne rintasi ry:n vapaaehtoinen. Keuhkot, patjat,

Somalinkielinen omatarkkailuvideo

Laurea-ammattikorkeakoulun sairaanhoidon opiskelijat Ilhan Awed ja Mandek Ali ovat tehneet osana opinnäytetyötään somalinkielisen rintojen omatarkkailuvideon. Videossa käytetään apuna anatomista rintamallia ja video on puhuttu ja

Toimisto on suljettu 23.12.2020 – 6.1.2021

Tunne rintasi ry:n toimisto on suljettu ke 23.12.2020 – ke 6.1.2021. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan Johanna Artolaan johanna.artola@tunnerintasi.fi, 045 8789280. Rauhallista joulua ja valoisaa

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content