Tietoa meistä

Täältä löydät tietoa yhdistyksestämme, tavoista tulla mukaan tai tukea toimintaamme. Tunne rintasi ry on jo vuodesta 1992 ollut rintasyövän varhaisen toteamisen asialla ja kannustanut ja opastanut rintojen omatarkkailuun. Otamme mielellämme mukaan toimintaan uusia vapaaehtoisia ja jäseniä. Toiminnallemme on keskeistä yhteistyö erilaisten toimijoiden kanssa.

Tissilähettiläämme ovat rintasyöpätietouden levittäjiä, henkilöitä, jotka toimivat aktiivisesti terveyden ja tissien asialla. Vuosittain myönnämme Vuoden tissiteko -palkinnon henkilölle, taholle tai teolle, joka on vuoden aikana merkittävästi edistänyt rintojen terveyttä tai rintojen asemaa yhteiskunnassa, sekä palkitsemme vuoden vapaaehtoisen.

Tunne rintasi ry

Tunne rintasi ry, rf on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon kansalais- ja kansanterveysjärjestö. Yhdistys edistää rintasyövän varhaistoteamista lisäämällä tietoa rintojen omatarkkailusta ja sen merkityksestä sekä rintasyövän oireista.

Kannustamme ja opastamme rintojen omatarkkailuun, puramme omatarkkailun esteitä ja edistämme tervettä kehonkuvaa. Toimimme rintojen omatarkkailun parhaana asiantuntijana ja vaikuttajana.

Toiminnallamme vakiinnutetaan rintojen omatarkkailun asemaa terveyden edistämisessä ja rintasyövän varhaistoteamisen yhtenä muotona. Rintasyövän varhainen toteaminen helpottaa rintasyövän hoitoa, alentaa hoitokustannuksia ja pienentää kuolleisuutta.

Teemme yhteistyötä useiden tahojen kanssa. Toimimme yhteistyössä terveydenhuollon toimijoiden rinnalla ja tukena rintojen omatarkkailun ohjaamisessa. 

Yhteystiedot

Tunne rintasi ry

Käynti- ja postiosoite:

Nordenskiöldinkatu 18 A, 2. kerros
00250 Helsinki
info(at)tunnerintasi.fi

Olemme toimistolla maanantaisin kello 9.00-16.00. 
Muina päivinä erikseen sopien!

Vega-talo, jossa toimistomme sijaitsee on pyörätuolilla saavutettava. Ulko-ovet avautuvat liiketunnistimilla ja hissien leveys on 90 x 210 cm. Tiloissamme on myös useampi inva-vessa.

Laskutus:

Tunne rintasi ry, Tunne rintasi rf
Verkkolaskuosoite: 003710527826
Operaattoritunnus: 003714377140
Välittäjä: Ropo Capital Oy

Y-tunnus 1052782-6

Johanna Artola

TOIMINNANJOHTAJA

johtaminen, vapaaehtoiset, henkilöstö & talous, hallinon tason vaikuttaminen ja yhteistyö

puh. 045 878 9280
johanna.artola(at)tunnerintasi.fi

Heidi Auvinen

järjestösuunnittelija

ammattilaisyhteistyö ja -vaikuttaminen, terveyden edistäminen, viestintä ja opiskelijayhteistyö

puh. 050 544 9770
heidi.auvinen(at)tunnerintasi.fiElina Takala

JÄRJESTÖassistentti

Viestintä, sosiaalinen media, materiaalitilaukset, tapahtumajärjestelyt

puh. 050 570 8317
elina.takala(at)tunnerintasi.fi

Anne Ylönen

hallituksen puheenjohtaja

puh. 050 576 7388
anne.ylonen(at)mtlh.fiKarolina Lainepää

JÄRJESTÖSUUNNITTELIJA

(Vanhempainvapaalla alkaen 14.9.2022)

Skip to content