Rintaterveystietoa 23 kielellä

21.2. juhlitaan Yhdistyneiden kansakuntien kansainvälistä äidinkielenpäivää, jolloin juhlitaan satoja puhuttuja kieliä ja kulttuurista rikkautta. Äidinkielenpäivä juhlistaa kielellistä monimuotoisuutta ja edistää kielellisten oikeuksien kunnioittamista. Helmikuussa voikin oikein varta vasten iloita omasta kielestään ja kielellisestä rikkaudesta. Miten upeaa onkaan, että maailmassa on näin monta kaunista kieltä!

Äidinkieltä kaivataan herkistä asioista puhuttaessa

Ymmärrettävä kommunikaatio on terveydenhuollon kulmakiviä. Erityisesti keskusteltaessa hyvin henkilökohtaisita ja aroista aiheista aiheista, kuten gynekologisista vaivoista tai rintaterveydestä, on tärkeää saavuttaa keskinäinen luottamus ja yhteinen ymmärrys ohjauksen tai tutkimusten tavoitteista ja tarkoituksesta.

Myös terveyden edistämiseen liittyvää tietoa on hyvä tarjota mahdollisuuksien mukaan asiakkaan omalla kielellä. Ymmärrys omasta kehosta ja päivittäisten valintojen vaikutuksesta terveyteen sekä erilaisten oireiden tunnistaminen ovat keskeisiä keinoja oman terveyden ylläpidossa.

Rintaterveystietoa kaikille!

Esitteet ja muu kirjallinen materiaali toimivat hyvänä tukena ohjaustilanteessa. Esite on myös helppo sujauttaa mukaan vastaanoton tai oppitunnin yhteydessä.  

Jotta rintasyövän oireiden varhainen tunnistaminen ja rintojen omatarkkailu tulisi tutuksi mahdollisimman monelle, olemme julkaisseet rintojen omatarkkailuun tarkoitetut ohjeet peräti 23 kielellä. Kieliksi ovat valikoituneet Suomessa yleisimmin puhutut kielet.

Tällä hetkellä rintojen omatarkkailuohjeet on saatavissa suomen ja selkosuomen lisäksi ruotsiksi, koltansaameksi, inarinsaameksi, pohjoissaameksi, englanniksi, viroksi, venäjäksi, saksaksi, ranskaksi, kiinaksi, vietnamiksi, thaiksi, romaniaksi, dariksi, farsiksi, kurdiksi, lingalaksi, arabiaksi, somaliksi, ukrainaksi ja espanjaksi. Esitteitä on myös mahdollista kuunnella valmiina äänitiedostoina.

Esitteet postimaksuitta toimipisteisiin

Kaikkia esitteitämme voi tilata ilmaiseksi omaan tai vaikkapa asiakkaiden käyttöön. Rintaterveydestä kertovia materiaalejamme tilataankin runsaasti esimerkiksi terveydenhuollon toimipisteisiin, kouluihin, työpaikoille tai yleisötilaisuuksiin.

Löydät kaikki maksuttomat esitteemme täältä: Maksuttomat painotuotteet.

Kuulemme myös mielellämme toivomuksia uusista kielivaihtoehdoista, onhan omalla äidinkielellä saatu, ajantasainen tieto rintaterveydestä toimintamme ydin!

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Kuvassa kaksi naista istuu kedolla

Nuorten ja nuorten aikuisten rintasyöpä

Todennäköisyys sairastua rintasyöpään ennen vaihdevuosia on hyvin pieni. Tästä huolimatta poikkeavat löydökset rinnoissa pelottavat kaikenikäisiä naisia. Epätavalliset muhkurat, kyhmyt ja muut muutokset onkin syytä aina

Tuu meille kesätöihin! Haku 4.3.-31.3.2024. #kesäduuniopnpiikkiin

Kesätöihin meille OP:n piikkiin!

Tule meille somenikkariksi! Miltä kuulostaa joulukalenterin tekeminen keskellä kuuminta kesää? Niin meistäkin. Lisäksi pääset tekemään erilaisia viestinnän tehtäviä osaamisesi ja luovuutesi mukaan. Postauksia ja videoita

Maailman järjestöpäivänä juhlitaan!

Maailman järjestöpäivänä Tunne rintasi haluaa kiittää järjestökumppaneitaan! Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet tehdä yhteistyötä monen mahtavan järjestön kanssa. Yhdessä tämän loistavan porukan kanssa olemme muun

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content