Verkkokurssi: Rintasyövän oireista, omatarkkailusta ja rintaterveydestä

Tunne rintasi ry:n maksuton verkkokurssi ”Rintasyövän oireista, omatarkkailusta ja rintaterveydestä” on nyt valmis! Kurssi avautuu Skhole-oppimisympäristöön.

Verkkokurssi soveltuu kaikille ja se sisältää perustiedon lisäksi osaamista syventävää materiaalia. Kurssilla käydään läpi mm. rintasyöpä, sen taustatekijöitä, riskejä ja ennustetta. Lisäksi kurssilla on osioita rintojen omatarkkailusta elämän aikana sekä omatarkkailun tekniikkaa. Rintaterveysosiossa kerrotaan liikunnasta ja ravitsemuksesta suhteessa rintaterveyteen. Syventävässä osiossa perehdyt mm. rintasyövän eri tyypeistä ja biologisista alatyypeistä.

Aluksi pääset tekemään lyhyen alkukartoituksen osaamisestasi. Kurssin edetessä voi kerrata opiskeltuja materiaaleja lyhyiden testien muodossa, jotka sisältävät monivalintakysymyksiä. Lopuksi saat tehdä alun tyylisen arvion oppimisestasi kurssin jälkeen. Saat myös todistuksen kurssin suorittamisesta.

Kurssin käytyäsi tunnistat erilaisia rintasyövän oireita, opit omatarkkailun tekniikan ja tiedät, miksi sitä tehdään. Saat faktatietoa myös rintasyövästä. Näiden lisäksi tietosi lisääntyy liittyen ravitsemukseen ja liikuntaan suhteessa rintaterveyteen.

Rekisteröityminen kurssille on maksutonta ja voit tehdä sen osoitteessa app.skhole.fi./tunne-rintasi

Oikeassa yläkulmassa on ”rekisteröidy”-nappula ja rekisteröitymiskoodi on TR9922.

Mukavia opiskeluhetkiä verkkokurssimme parissa!

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Tissisaunat Helsingin Uunisaaressa 20.6.

Tissisaunat ovat palanneet!!! Tule mukaan saunomaan, ota kaveri mukaan ja jaa kutsua eteenpäin! Muutama vuosi sitten Uunisaaressa järjestetyistä tissisaunoista tuli hitti! Nyt tissisaunat palaavat päivitetyllä

Oppimateriaalipaketti rinnoista, menkoista ja gynejutuista

Tunne rintasi ry ja Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry lyöttäytyivät yhteen ja lähtivät kehittämään nuorille suunnattua oppituntia, jossa syvennytään lähestyttävästi rintaterveyteen, kuukautisiin ja gynekologisiin sairauksiin ja

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content