Sukupuolisensitiivinen opastus rintaterveydestä 8.9. Kansallismuseolla

Tunne rintasi ja rintakehäsi!

Helsinki Pride -viikon virallinen ohjelma.
Sukupuolisensitiivinen luento ja opastus rintojen ja rintakehän terveydestä. Tapahtumassa opitaan rintojen ja rintakehän terveydestä, kerrotaan rintasyövästä ja rintojen omatarkkailusta.

Omatarkkailuohjeiden lisäksi kouluttaja kertoo sukupuolenkorjausprosessin vaikutuksista rintojen ja rintakehän terveyteen, miten tarkkailla rintoja rintojen suurennoksen jälkeen tai rintakehää rintojen poiston jälkeen.

Tilaisuus on avoin kaikille sukupuolille.
Tilaisuuden kouluttaja Erika-Evely Ee Eisen on Tunne rintasi ry:n järjestösihteeri ja moninaisuusvastaava. Ee tekee myös seksuaalineuvontaa, kouluttaa ja kirjoittaa. Hän on sukupuoleltaan ei-binääri. Paikalla on myös muita Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisia. Tapahtuman jälkeen voi jäädä keskustelemaan ja tulla juttelemaan.

Tunne rintasi ry tekee työtä rintasyövän varhaisen toteamisen sekä rintaterveyden -ja tietoisuuden hyväksi. Ollaan ainoa järjestö Suomessa, joka jakaa erityisesti tietoa myös transihmisille rintojen/rintakehän omatarkkailusta ja rintasyövän oireista.

Tapahtumajärjestäjä: Tunne rintasi ry
Tapahtumapaikka: Suomen Kansallismuseo, Ateljee-tila 2.krs., Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki.
Päivämäärä: Tiistai, 8.9.2020
Kellonaika: Klo 13:00-14:00
Tapahtuma on maksuton
Tapahtuman kieli: suomi, suomen viittomakieli
Ei ikärajaa
Tila soveltuu myös liikuntaesteisille.
Tapahtumassa on viittomakielen tulkkaus viittomakielialan osuuskunnalta Via.

Ma-pe 7.-11.9. voit kysyä Tunne rintasi ry:ltä erityisesti transihmisten rintojen tai rintakehän omatarkkailusta ja rintasyövästä. Asiantuntijamme Ee vastaa sinulle somen yksityisviestien kautta! 

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Poistumme Twitteristä

Tunne rintasi lopettaa Twitterin käytön marraskuun lopussa. Koemme että viimeaikaiset muutokset vievät palvelua entistä enemmän sellaiseen suuntaan, jota emme toivo. Joten jatkossa toimimme IG:ssä ja

Breast Health Day 2022: Pieniä suuria terveystekoja!

Jokainen meistä on todennäköisesti kuullut terveistä elintavoista kaiken kuulemisen arvoisen. Harvalle ylipainoiselle tulee suurena yllätyksenä, jos läheinen tai terveydenhuollon ammattilainen huomauttaa, että painoa olisi hyvä

Tunne rintasi -yhdistys Fingerporissa

Puhelimessa oleva hallituksen Whatssapp-ryhmämme alkoi iloisesti kilisemään keskiviikkona 12.10.2022. Hesarissa oleva Fingerporin sarjakuva sai meidät todellakin repeämään. Me otetaan tämä kunnianosoituksena, ihana Pertti Jarla.

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content