Sukupuolisensitiivinen opastus rintaterveydestä 8.9. Kansallismuseolla

Tunne rintasi ja rintakehäsi!

Helsinki Pride -viikon virallinen ohjelma.
Sukupuolisensitiivinen luento ja opastus rintojen ja rintakehän terveydestä. Tapahtumassa opitaan rintojen ja rintakehän terveydestä, kerrotaan rintasyövästä ja rintojen omatarkkailusta.

Omatarkkailuohjeiden lisäksi kouluttaja kertoo sukupuolenkorjausprosessin vaikutuksista rintojen ja rintakehän terveyteen, miten tarkkailla rintoja rintojen suurennoksen jälkeen tai rintakehää rintojen poiston jälkeen.

Tilaisuus on avoin kaikille sukupuolille.
Tilaisuuden kouluttaja Erika-Evely Ee Eisen on Tunne rintasi ry:n järjestösihteeri ja moninaisuusvastaava. Ee tekee myös seksuaalineuvontaa, kouluttaa ja kirjoittaa. Hän on sukupuoleltaan ei-binääri. Paikalla on myös muita Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisia. Tapahtuman jälkeen voi jäädä keskustelemaan ja tulla juttelemaan.

Tunne rintasi ry tekee työtä rintasyövän varhaisen toteamisen sekä rintaterveyden -ja tietoisuuden hyväksi. Ollaan ainoa järjestö Suomessa, joka jakaa erityisesti tietoa myös transihmisille rintojen/rintakehän omatarkkailusta ja rintasyövän oireista.

Tapahtumajärjestäjä: Tunne rintasi ry
Tapahtumapaikka: Suomen Kansallismuseo, Ateljee-tila 2.krs., Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki.
Päivämäärä: Tiistai, 8.9.2020
Kellonaika: Klo 13:00-14:00
Tapahtuma on maksuton
Tapahtuman kieli: suomi, suomen viittomakieli
Ei ikärajaa
Tila soveltuu myös liikuntaesteisille.
Tapahtumassa on viittomakielen tulkkaus viittomakielialan osuuskunnalta Via.

Ma-pe 7.-11.9. voit kysyä Tunne rintasi ry:ltä erityisesti transihmisten rintojen tai rintakehän omatarkkailusta ja rintasyövästä. Asiantuntijamme Ee vastaa sinulle somen yksityisviestien kautta! 

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Tissit, rinnat, boobsit – viharakkaus-suhteemme kohde

Uutenavuotena järjestösuunnittelija tuumailee historiaa tisseistä, rinnoista, boobseista. Lähteenä toimii #järjestösuunnittelijajuoksee-kampanjassa mukana treenailevan Annika Kaarnalehdon kirja ”Rinnat”. Annika on myös Tunne rintasi ry:n vapaaehtoinen. Keuhkot, patjat,

Somalinkielinen omatarkkailuvideo

Laurea-ammattikorkeakoulun sairaanhoidon opiskelijat Ilhan Awed ja Mandek Ali ovat tehneet osana opinnäytetyötään somalinkielisen rintojen omatarkkailuvideon. Videossa käytetään apuna anatomista rintamallia ja video on puhuttu ja

Toimisto on suljettu 23.12.2020 – 6.1.2021

Tunne rintasi ry:n toimisto on suljettu ke 23.12.2020 – ke 6.1.2021. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä toiminnanjohtajaan Johanna Artolaan johanna.artola@tunnerintasi.fi, 045 8789280. Rauhallista joulua ja valoisaa

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content