Sukupuolisensitiivinen opastus rintaterveydestä 8.9. Kansallismuseolla

Tunne rintasi ja rintakehäsi!

Helsinki Pride -viikon virallinen ohjelma.
Sukupuolisensitiivinen luento ja opastus rintojen ja rintakehän terveydestä. Tapahtumassa opitaan rintojen ja rintakehän terveydestä, kerrotaan rintasyövästä ja rintojen omatarkkailusta.

Omatarkkailuohjeiden lisäksi kouluttaja kertoo sukupuolenkorjausprosessin vaikutuksista rintojen ja rintakehän terveyteen, miten tarkkailla rintoja rintojen suurennoksen jälkeen tai rintakehää rintojen poiston jälkeen.

Tilaisuus on avoin kaikille sukupuolille.
Tilaisuuden kouluttaja Erika-Evely Ee Eisen on Tunne rintasi ry:n järjestösihteeri ja moninaisuusvastaava. Ee tekee myös seksuaalineuvontaa, kouluttaa ja kirjoittaa. Hän on sukupuoleltaan ei-binääri. Paikalla on myös muita Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisia. Tapahtuman jälkeen voi jäädä keskustelemaan ja tulla juttelemaan.

Tunne rintasi ry tekee työtä rintasyövän varhaisen toteamisen sekä rintaterveyden -ja tietoisuuden hyväksi. Ollaan ainoa järjestö Suomessa, joka jakaa erityisesti tietoa myös transihmisille rintojen/rintakehän omatarkkailusta ja rintasyövän oireista.

Tapahtumajärjestäjä: Tunne rintasi ry
Tapahtumapaikka: Suomen Kansallismuseo, Ateljee-tila 2.krs., Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki.
Päivämäärä: Tiistai, 8.9.2020
Kellonaika: Klo 13:00-14:00
Tapahtuma on maksuton
Tapahtuman kieli: suomi, suomen viittomakieli
Ei ikärajaa
Tila soveltuu myös liikuntaesteisille.
Tapahtumassa on viittomakielen tulkkaus viittomakielialan osuuskunnalta Via.

Ma-pe 7.-11.9. voit kysyä Tunne rintasi ry:ltä erityisesti transihmisten rintojen tai rintakehän omatarkkailusta ja rintasyövästä. Asiantuntijamme Ee vastaa sinulle somen yksityisviestien kautta! 

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Uutiskirje 1/2021

Katso vuoden ensimmäinen uutiskirje tästä linkistä (avautuu uudelle välilehdelle): https://tunne-rintasi.creamailer.fi/email/6014090d278cc

Miten menee juoksu, järjestösuunnittelija?

Viime vuoden elokuussa alkoi positiivisen mielen #järjestösuunnittelijajuoksee -somekampanja. Tavoitteena on innostaa seuraajiamme omatarkkailun lisäksi löytämään itselleen mielekäs liikuntamuoto ja samalla edistämään omaa hyvinvointiaan ja rintaterveyttään.

Kesätöitä 15-17-vuotiaille

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja tarjoaa tuhansille 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Myös meille Tunne rintasi ry:n voi hakea töihin. Paikkoja on myös paljon ympäri Suomen maata. Lista

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content