Rintaterveystietoa ammattilaiskäyttöön!

Tunne rintasi osallistuu tänäkin vuonna Educamessuille! Tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman erilaisille kohderyhmille suunnattua opetusmateriaalia maksutta oppilaitosten käyttöön.

Kuvituskuva: verkkokurssin aiheita piirroksena

Verkkokurssi tuleville terveydenhuollon ammattilaisille

Tunne rintasi on julkaissut maksuttoman verkkokurssin rintaterveydestä. Noin tunnin mittaisella kurssilla käydään läpi rintasyövän oireita ja rintojen omatarkkailua.

Verkkokurssi soveltuu erityisesti tuleville ja nykyisille hoitotyön ammattilaisille.

Naisten rintasyövän lisäksi kurssilla käsitellään muun muassa miesten rintasyöpää, transihmisten rintaterveyteen liittyviä erityiskysymyksiä sekä omatarkkailua raskauden ja imetyksen aikana.

Tutustu verkkokurssiin

Verkkokurssin voi suorittaa omaan tahtiin. Koulutus koostuu asiantuntijaluennoista, lukemistosta ja lyhyistä tehtävistä. Se sopii hyvin osaksi esimerkiksi terveydenedistämisen opintojaksoja niin ammatillisissa oppilaitoksissa kuin ammattikorkeakouluissakin.

Tutustu verkkokurssiin täällä: Verkkokurssi: Rintasyövän oireista, omatarkkailusta ja rintaterveydestä

Oppimateriaalia yläkouluille ja toisen asteen opintoihin

Tunne rintasi ry ja Korento ry ovat julkaisseet erityisesti yläasteikäisille ja toisen asteen opetukseen suunnitellun oppimateriaalipaketin rinnoista ja rintojen omatarkkailusta, kuukautisista sekä erilaisista gynekologisista sairauksista, kuten endometrioosista ja vulvodyniasta.

Oppimateriaalipaketin luentodiat ja tehtävät ovat käyttövalmiita sellaisenaan tai niistä voi poimia omaan opetukseen soveltuvia osia. Paketissa on opetustyön tueksi mukana myös kattavasti taustatietoa, kuvia ja vinkkejä aiheen kouluttamiseksi.

Ihmisiä kokoamassa palapeliä

Pääset tutustumaan ja lataamaan materiaalipaketin käyttösi Avoimien oppimateriaalien kirjastosta: Asiaa rinnoista, menkoista ja gynejutuista-oppimateriaalipaketti

Educa-messut

Löydät meidät Educa-messuilta Helsingin Messukeskuksessa 26.-27.1. Tule moikkaamaan meitä ja tutustumaan oppilaitoksille suunnattuihin materiaaleihin! Samalla voit osallistua herkulliseen Tissiarvontaan!

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Kuvassa kaksi naista istuu kedolla

Nuorten ja nuorten aikuisten rintasyöpä

Todennäköisyys sairastua rintasyöpään ennen vaihdevuosia on hyvin pieni. Tästä huolimatta poikkeavat löydökset rinnoissa pelottavat kaikenikäisiä naisia. Epätavalliset muhkurat, kyhmyt ja muut muutokset onkin syytä aina

Tuu meille kesätöihin! Haku 4.3.-31.3.2024. #kesäduuniopnpiikkiin

Kesätöihin meille OP:n piikkiin!

Tule meille somenikkariksi! Miltä kuulostaa joulukalenterin tekeminen keskellä kuuminta kesää? Niin meistäkin. Lisäksi pääset tekemään erilaisia viestinnän tehtäviä osaamisesi ja luovuutesi mukaan. Postauksia ja videoita

Maailman järjestöpäivänä juhlitaan!

Maailman järjestöpäivänä Tunne rintasi haluaa kiittää järjestökumppaneitaan! Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet tehdä yhteistyötä monen mahtavan järjestön kanssa. Yhdessä tämän loistavan porukan kanssa olemme muun

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content