Vuoden tissiteko -palkinnon saa Tea Geitel!

Tunne rintasi ry palkitsee McDanzen Tea Tellu Geitelin Vuoden tissiteko -palkinnolla.

Tellu on upealla reippaudella ja tekemisen meiningillä vienyt rintaterveyttä ja rintasyöpätietoutta eteenpäin. Tunne rintasi ry:n ja Tellun ensikohtaaminen oli elokuussa 2020, Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoilla, jossa McDanze esitteli hienoa #prisonDanceEurope tanssiprojektiaan. Saman vuoden lokakuussa Tellu ja McDanze järjesti Järvenpää-talossa McGaalan Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjan hyväksi. Idea tapahtumaan syntyi, kun yksi McDanzen tanssijoista oli sairastunut rintasyöpään. Tunne rintasi oli gaalassa mukana omalla osuudellaan, näyttelijä Nelly Kärkkäisen ja Babylon-klovnin voimin.

Marraskuun 2020 koittaessa Tunne rintasi ry pyysi Tellun ja McDanzen yhteistyöhön Tanssii tissien kanssa -projektiin. Projekti toteutui keväällä 2021 somekampanjana ja tanssivideona. Se esiteltiin Hyvinvoinnin ja terveyden kulttuurimarkkinoilla sekä Tunne rintasi ry:n Tissi-iltamat -Facebook-livessä. Projektin hedelmänä syntynyttä Tellun suunnittelemaa ja tuottamaa tanssivideota, jossa seikkailevat McDanzen tanssijat ja Tunne rintasi ry:n neuletissit, on näytetty myös muissa tapahtumissa, joihin niin McDanze, kuin Tunne rintasi ry ovat osallistuneet.

Myös muita rintaterveys-tanssi-yhteistyökuvioita on viljelty. Tellulle kaikki on mahdollista. Hän lähtee aina mukaan, oli kyseessä villimpikin idea. Tai keksii itse villin idean ja lähtee päämäärätietoisesti toteuttamaan sitä. Tellun kanssa työskentely on helppoa ja mutkatonta.

Paljon onnea, Tellu <3

Tunne rintasi ry myöntää Vuoden tissiteko -tunnustuksen vuosittain henkilölle, taholle tai teolle, joka on vuoden aikana merkittävästi edistänyt rintojen terveyttä tai rintojen asemaa yhteiskunnassa.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Vapaaehtoiset äärirajoilla: Leikkaukset viemässä haavoittuvassa asemassa olevien tukiverkon

Olemme allekirjoittajina tässä tärkeän asian esiintuomisessa. KANNANOTOT JA LAUSUNNOT –  14.9.2023#Kansalaisareena, #rahoitus, #vapaaehtoistoiminta, #vapaaehtoistyö, #vapaaehtoisuus Vapaaehtoiset äärirajoilla: Leikkaukset viemässä haavoittuvassa asemassa olevien tukiverkon Valtiovarainministeriön budjettiesitys vaikuttaa erityisesti heikommassa asemassa olevien toimeentuloon

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content