VUODEN VAPAAEHTOINEN 2020

Mira Patinen, Helsinki

Tunne rintasi ry:n Vuoden vapaaehtoinen on Mira Patinen Helsingistä.

Mira tuo iloa, innostusta ja hyvää kannustusta rintojen terveyden edistämiseen sekä somessa, koulutuksissa että tapahtumissa. Mira on joustanut vaativissakin tilanteissa ja lyhyellä varoitusajalla. Mira on auttanut melkein kaikissa mahdollisissa vapaaehtoistehtävissä ympäri vuoden. Miralta tulee jatkuvasti uusia hyviä kehitysideoita ja hän on todella hyvä kannustamaan muita vapaaehtoisia mukaan yhdistyksen toimintaan. Hän on myös korona-aikana ollut aktiivinen vapaaehtoinen. Miran työn jälki on aina huolellista ja laadukasta!

Onnea Mira!

Mira Patinen palktaan 4.12.2020 Vapaaehtoisten päivänä Vuoden vapaaehtoinen -diplomilla ja -ruusukkeella, jossa on Gisela Gästrinin muotokuva. Korona-vuoden vapaaehtoisena Mira sai kiitokseksi myös turkulaisen Nanna Madetojan Vuoden vapaaehtoiselle maalaaman upean tissitaulun.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Uutiskirje 1/2021

Katso vuoden ensimmäinen uutiskirje tästä linkistä (avautuu uudelle välilehdelle): https://tunne-rintasi.creamailer.fi/email/6014090d278cc

Miten menee juoksu, järjestösuunnittelija?

Viime vuoden elokuussa alkoi positiivisen mielen #järjestösuunnittelijajuoksee -somekampanja. Tavoitteena on innostaa seuraajiamme omatarkkailun lisäksi löytämään itselleen mielekäs liikuntamuoto ja samalla edistämään omaa hyvinvointiaan ja rintaterveyttään.

Kesätöitä 15-17-vuotiaille

Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja tarjoaa tuhansille 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Myös meille Tunne rintasi ry:n voi hakea töihin. Paikkoja on myös paljon ympäri Suomen maata. Lista

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content