VUODEN VAPAAEHTOINEN 2020

Mira Patinen, Helsinki

Tunne rintasi ry:n Vuoden vapaaehtoinen on Mira Patinen Helsingistä.

Mira tuo iloa, innostusta ja hyvää kannustusta rintojen terveyden edistämiseen sekä somessa, koulutuksissa että tapahtumissa. Mira on joustanut vaativissakin tilanteissa ja lyhyellä varoitusajalla. Mira on auttanut melkein kaikissa mahdollisissa vapaaehtoistehtävissä ympäri vuoden. Miralta tulee jatkuvasti uusia hyviä kehitysideoita ja hän on todella hyvä kannustamaan muita vapaaehtoisia mukaan yhdistyksen toimintaan. Hän on myös korona-aikana ollut aktiivinen vapaaehtoinen. Miran työn jälki on aina huolellista ja laadukasta!

Onnea Mira!

Mira Patinen palktaan 4.12.2020 Vapaaehtoisten päivänä Vuoden vapaaehtoinen -diplomilla ja -ruusukkeella, jossa on Gisela Gästrinin muotokuva. Korona-vuoden vapaaehtoisena Mira sai kiitokseksi myös turkulaisen Nanna Madetojan Vuoden vapaaehtoiselle maalaaman upean tissitaulun.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia

Poistumme Twitteristä

Tunne rintasi lopettaa Twitterin käytön marraskuun lopussa. Koemme että viimeaikaiset muutokset vievät palvelua entistä enemmän sellaiseen suuntaan, jota emme toivo. Joten jatkossa toimimme IG:ssä ja

Breast Health Day 2022: Pieniä suuria terveystekoja!

Jokainen meistä on todennäköisesti kuullut terveistä elintavoista kaiken kuulemisen arvoisen. Harvalle ylipainoiselle tulee suurena yllätyksenä, jos läheinen tai terveydenhuollon ammattilainen huomauttaa, että painoa olisi hyvä

Tunne rintasi -yhdistys Fingerporissa

Puhelimessa oleva hallituksen Whatssapp-ryhmämme alkoi iloisesti kilisemään keskiviikkona 12.10.2022. Hesarissa oleva Fingerporin sarjakuva sai meidät todellakin repeämään. Me otetaan tämä kunnianosoituksena, ihana Pertti Jarla.

Coming Soon
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Tutkitko rintasi?
Skip to content