Medialle

Toimimme rintojen, rintasyövän varhaistoteamisen ja rintojen omatarkkailun asiantuntijoina. Oletko tekemässä juttua rinnoista, rintasyövästä tai rintojen omatarkkailusta? Tarjoamme asiantuntijoita käyttöösi! Olemme olleet haastateltavana sekä tarjonneet asiantuntemustamme ja juttuaiheita televisiossa, radiossa, podcasteissa, blogeissa ja lehdissä. Teemme mielellämme yhteistyötä! Yhteystietomme löydät täältä.

Referenssejä

Vuonna 2020 Tunne rintasi ry on näkynyt Ylen Akuutin Nyt kumotaan 10 tissimyyttiä! -jutussa (lue https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/04/29/nyt-kumotaan-10-tissimyyttia), Helsingin Sanomien välissä olleessa Vakavat sairaudet -liitteessä ja monessa aikakausi- ja paikallislehdessä. Vuoden viimeisessä Fit-lehdessä on kahden aukeaman juttu treenaavien naisten rintaterveydestä. Pääsimme asiantuntija-artikkeleineen myös Endorfiini-lehteen ja Kätilölehteen.

Toiminnanjohtajamme puhumassa rinnoista, suhtautumisesta rintoihin yhteiskunnassamme ja rintasyövän varhaistotemisesta Yle Teema Femin ohjelmassa Efter Nio 8.5.2017.

Järjestösihteerimme haastattelu ”Virkatut rinnat kannustavat tunnustelemaan – Katso järjestösihteerin opit rintojen tutkimiseen” Satakunnan Kansassa 11.7.2017.

Haastateltavana Radio Helsingin Aamut -ohjelmassa 21.10.2016.

Järjestösihteerin haastattelu Kasvio200 blogin #järjestöpäiväkirja juttusarjassa 3/2018.

Toimimme asiantuntijana Yle Kioskin julkaisemassa ”tissitutoriaalissa” lokakuussa 2017.

Skip to content