Opastuspalvelut eri kohderyhmille

Opastamme kaiken ikäisiä rintojen omatarkkailussa – kutsu meidät kylään jäseniltaan, vapaa-ajan harrastusryhmään tai muodollisempiin tilaisuuksiin!

Rintojen omatarkkailun opastus ryhmille

Hyödynnä valmiiksi kokoamamme materiaali ja vedä itse rintaterveyskoulutus säännöllisesti kokoontuvalle ryhmällesi! Voit myös kutsua kouluttajamme tilaisuuteesi paikan päälle tai verkon kautta. Omatarkkailun opastustilaisuus tarjoaa tietoa rintojen terveydestä uudesta näkökulmasta. Kouluttajamme osaa kertoa rintasyövästä ja omatarkkailusta. Hänen kanssaan voi keskustella aiheeseen liittyvistä kysymyksistä.

Kesto: 1-1,5h
Osallistujamäärä: noin 10-40 hlö
Tila: tilan varaaminen ja siitä aiheutuvat kulut ovat tilaajan vastuulla
Maksuton

Rintojen omatarkkailu -asiantuntijaluento

Meiltä saat asiantuntijaluennon tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ydinosaamisemme on rintasyövän varhaistoteamisessa, rintojen omatarkkailussa sekä rintojen terveydessä.

Kesto: esimerkiksi 30-45min
Osallistujamäärä: 20-200 hlö
Tila: tilan varaaminen ja siitä aiheutuvat kulut ovat tilaajan vastuulla
Maksuton

Tissiystävällinen työpaikka -tuokio

Olettehan tissiystävällinen työpaikka? Rintasyöpä on työikäisten naisten yleisin kuolinsyy – huolehdi työyhteisösi terveydestä jakamalla tietoa rintasyövän oireista ja omatarkkailun tärkeydestä. Tuokio sisältää tietopaketin ja yhteistä tekemistä tissihengessä. Tuokioon osallistujat saavat mukaansa diplomin oppimastaan terveysteosta ja työpaikanne saa tissiystävällinen työpaikka -diplomin. Tuokio sopii mainiosti osaksi virkistyspäivää.

Kesto: 15-45min
Osallistujamäärä: 5-50 hlö
Tila: tilan varaaminen ja siitä aiheutuvat kulut ovat tilaajan vastuulla
Maksuton

Omatarkkailukutsut

Kutsu ystäväsi ja omatarkkailun esittelijä kylään! Omatarkkailun asiantuntijamme kertoo, miksi rintojen omatarkkailua pitäisi tehdä ja miten se tehdään. Osallistujat saavat mukaansa diplomin oppimastaan terveysteosta. Kutsuja on kehuttu lämminhenkisiksi ja voimaannuttaviksi.

Kesto: 30-45min
Osallistujamäärä: 5-15 hlö
Tila: tilaajan kotona
Maksuton

Tuokio polttareihin

Lämminhenkinen rintojen terveyteen keskittyvä tuokio on iloinen, hauska ja hyödyllinen ohjelmanumero polttareihin! Tuokio sisältää lyhyen tietoiskun rintojen omatarkkailusta ja rintasyövästä, tissiaiheisen pelin tai leikin, lahjan morsiamelle sekä tissidiplomit kaikille.

Kesto: 30min
Osallistujamäärä: 5-25hlö
Tila: tilan varaaminen ja siitä aiheutuvat kulut ovat tilaajan vastuulla
Maksuton

Tilaa opastustilaisuus

Skip to content