Tule vapaaehtoiseksi

Rintojen omatarkkailulla voidaan nopeuttaa oireiden havaitsemista, jolloin hoidon aloittaminen nopeutuu ja päästään mahdollisesti parempaan hoitotulokseen.

Tunne rintasi ry:n vapaaehtoisena pääset konkreettisesti edistämään terveyttä jakamalla tärkeää tietoa ja taitoa rintojen omatarkkailusta. Vapaaehtoiset ovat tärkeä osa terveyden edistämistyötämme opastamalla rintojen omatarkkailua messuilla, opastustilaisuuksissa ja kouluvierailuilla sekä järjestäen ja toteuttaen kampanjoita, tempauksia ja tapahtumia. Vapaaehtoistehtäviä löytyy myös esimerkiksi julisteiden kiinnittäjälle, neulojalle, paikkakunta-agentille sekä somettajalle. Tarvitsemme tukeasi tiedon jakamiseen!

Voit tulla mukaan sellaisena kuin olet, erityistä tietotaitoa ei tarvita. Odotamme, että sitoudut järjestön arvoihin ja tavoitteisiin. Toivomme, että voit sitoutua toimimaan vapaaehtoisena vähintään vuoden verran ja pystyt osallistumaan lisäkoulutuksiin aika ajoin. Mikäli sinulla on kokemuksia omasta tai lähipiirin sairastumisesta rintasyöpään, toivomme, että siitä on kulunut jo hetki aikaa. Vapaaehtoisena voit toimia omien opiskelu-, työ- ja eläkeläiskiireidesi mukaisesti silloin kun sinulle sopii: jokainen tunti on tärkeä.

Opastamme vapaaehtoisia tehtäviinsä koulutuspäivässä. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat myös tervetulleita koulutuspäivään, jolloin päivä toimii lisäinformaationa työn oheen. Päivässä saat työkalut ohjata omatarkkailua asiakkaillesi ja potilaillesi sekä syvennyt vaikuttaviin tekijöihin omatarkkailun oppimisessa ja omaksumisessa säännölliseksi tavaksi. Saat mukaasi lukuisia havaintomateriaaleja ja tietoa ja tukea työhösi.

Seuraavat uusien vapaaehtoisten koulutuspäivät löydät somekanaviltamme!

Viimeinen ilmoittautumispäivä kussakin koulutuspäivässä on viikkoa ennen koulutuspäivää.

Ilmoittaudu mukaan info(at)tunnerintasi.fi, ja kirjoita viestiin nimesi, allergiasi salaattilounasta varten sekä asuinpaikkakuntasi, niin otamme sinuun yhteyttä koulutuspäivän yksityiskohtiin liittyen. Perehdytys on uusille vapaaehtoisille maksuton.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö omatarkkailun parissa muilla paikkakunnilla?

Tule mukaan iloiseen tissilähettiläiden joukkoon! Ota yhteyttä tai täytä lomake.

Lisätiedot:
toiminnanjohtaja Johanna Artola
puh. 045 8789 280
johanna.artola@tunnerintasi.fi

Vapaaehtoisten käsikirja

Vapaaehtoisten käsikirja tarjoaa tukea ja apua kaikille yhdistyksen vapaaehtoiseille.

Skip to content