Tervetuloa mukaan, opiskelija!

Opiskelijayhteistyö

Olemme olleet apuna erilaisissa tapahtumissa sekä asiantuntijoina että apukäsinä. Olemme olleet mukana opiskelijatapahtumissa, kuten fuksiaisissa (2018 Helsingin yliopisto, yhteistyössä Hyvät Martat ry:n kanssa) sekä keskustelutilaisuuksissa, kuten Uudenmaan kätilöopiskelijoiden kätilökahveilla. Meille on tehty muutama moniammatillinen opiskelijaprojekti Laurea ammattikorkeakoulun Projektitori-konseptissa.

Harjoittelu

Järjestö on mielekäs paikka esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan, yhteisöpedagogin, viestijän tai vaikuttajan harjoittelujaksolle. Ota yhteyttä toimistolle, niin selvitetään, voimmeko tarjota tavoitteisiisi soveltuvan harjoittelujakson.

Opinnäytteet

Rintasyöpää, rintasyövän varhaista toteamista sekä omatarkkailua voi tarkastella monelta tieteenalalta ja koulutusasteelta. Olemme ohjanneet opinnäytetöitä ja kehittämistehtäviä viime vuosina sosiaali- ja terveysalalle, mutta tarve monipuolisempaan tarkasteluun on ajankohtainen. Erityisesti pro gradu -tason työlle on suuri tarve.

Opinnäytetyö voi olla selvitys tai kartoitus, ja se voidaan toteuttaa mm. toiminnallisesti, haastatteluin tai kirjallisuuskatsauksella. Olemme kiinnostuneita kaikista töistä ja lähestymistavoista.

Toivomme, että opinnäytetöistä sovitaan aina yhdistyksen kanssa ennakkoon. Opiskelijalle nimetään yhteyshenkilö, joka tukee opinnäytetyön tekemistä koko prosessin ajan ja tarvittaessa tarjoaa verkostoja ja materiaalia työn tekemiseen.

Yleisiä ohjeita opinnäytetyöhön liittyen:

  1. Orientoidu ja pohdi itseksesi, mistä aiheesta haluat tehdä opinnäytetyön. Voimme antaa myös valmiin aihe-ehdotuksen.
  2. Toimintamme perustuu väitöskirjaan, jota voi olla haastava saada käsiin. Voit aloittaa kirjan lataamisella ja lukemalla täältä.
  3. Toivomme, että voimme tavata tai keskustella puhelimitse viimeistään opinnäytetyön suunnitteluvaiheessa. Suunnitellaan yhdessä eteneminen, tuki, sopimukset, yhteydenpito sekä julkaisutapa ja -ajankohta.
  4. Toivomme aktiivista yhteydenpitoa ja yhdistyksen pitämistä ajan tasalla työn etenemisestä.
  5. Emme valitettavasti voi tarjota palkallisia opinnäytetöitä.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan mielekäs työ! Opiskelijaohjauksesta vastaa pääasiassa järjestösihteeri Erika-Evely Ee Eisen, ee.eisen@tunnerintasi.fi.

Skip to content