Organisaatio ja hallitus

Ylin päätösvalta yhdistyksessä kuuluu sen jäsenille. Jäsenet käyttävät päätösvaltaansa yhdistyksen vuosikokouksessa. Luottamushenkilöjohdon muodostavat yhdistyksen hallitus ja hallituksen nimeämät toimikunnat. Hallituksen jäsenet ja varajäsenet valitsee yhdistyksen vuosikokous. Toiminnanjohtaja johtaa yhdistyksen toimintaa ja henkilöstöä hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten sekä vahvistetun toimintastrategian, toimintasuunnitelman ja talousarvion mukaisesti.

Löydät hallituksen puheenjohtajan, toiminnanjohtajan sekä henkilökunnan yhteystiedot täältä.

Tulisitko mukaan kehittämään yhdistyksen toimintaan ja osallistumaan hallituksen toimintaa? Yhdessä olemme enemmän ja erilaista osaamista yhdistämällä saamme paljon aikaiseksi.

Yhdistyksen hallituksen jäsenet ja varajäsenet valitsee yhdistyksen vuosikokous. Ota rohkeasti yhteyttä ja asetu ehdolle! 

Hallitus

Varsinaiset jäsenet

Anne Ylönen, puheenjohtaja
Riitta Salin, varapuheenjohtaja
Sari Ahola
Maria Hannula (Suomen Terveydenhoitajaliitto ry)
Emmi Salminen
Ulrika Seppänen-DaCosta
Ninni Vanhanen (Suomen Kätilöliitto ry)

Varajäsenet

Terttu Laaja

jäsenyydet ja edustukset

Jäsenyydet

Tunne rintasi ry on SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry:n, Kansalaisfoorumin, Naisjärjestöjen Keskusliiton ja Hyte ry:n jäsen.

Edustukset

Tunne rintasi ry:n hallituksen puheenjohtaja Anne Ylönen on SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry:n valtuuston varsinainen jäsen.

Skip to content