Omakuu

OMAKUU on maksuton sovellus, joka muistuttaa rintojen omatarkkailusta. Se hälyttää kerran kuukaudessa ja auttaa tekemään rintojen omatarkkailusta säännöllisempää. Niillä käyttäjillä, joilla on kuukautiset, se laskee kuukautiskierron perusteella parhaan päivän rintojen tutkimiseen. Sovelluksen voi ladata maksutta Apple Storesta (linkki sovelluskauppaan) ja Play Kaupasta (linkki sovelluskauppaan).

Mikäli olet jo OMAKUU sovelluksen käyttäjä, huomasithan, että julkaisimme sovelluksesta päivityksen kesäkuussa 2018. Päivitä sovelluksen uusimpaan versioon ja kerro meille mitä pidät siitä palaute sivulla. Erityisen tärkeää on ilmoittaa meille kaikista mahdollisista päivityksen mukanaan tuomista vioista. Ilmoitathan niistä meille viipymättä palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla info(at)tunnerintasi.fi

Tunne rintasi ry:n OMAKUU sovellus on kehitetty yhteistyössä Eatech Oy:n ja Karpalo Groupin kanssa.

Hei sinä terveydenhuollon ammattilainen tai opettaja! Haluatko kertoa OMAKUU sovelluksesta asiakkaillesi tai oppilaille? Tilaa OMAKUU flyer, joka on helppo antaa asiakkaalle tai oppilaalle mukaan tai OMAKUU juliste, jonka voit kiinnittää huoneesi seinään tai oveen tai viedä vaikka ilmoitustaululle tai käytävälle kaikkien nähtäväksi.

Products not found

OMAKUU-sovelluksesta sanottua

Palaute OMAKUU-sovelluksesta

Voit jättää tähän palautteesi koskien OMAKUU sovellusta. Palaute on mahdollista antaa anonyymisti. Jos haluat, että sinuun ollaan yhteydessä, ole hyvä ja jätä myös yhteystietosi. Huomioimme saamamme palautteet mahdollisuuksien mukaan kehittäessämme sovellusta.
Skip to content